Přejít k hlavnímu obsahu

Helldivers 2 je zpátky, hráči mají radost. A vývojáři přináší nový úkol

7. 5. 2024 | 13:00 Gaming
Po kontroverzi Sony, které nutilo hráče propojit si svůj Steam účet s koupenou hrou Helldivers 2 se sítí PlayStation Network pro následující hratelnost, spouští vývojáři nový útok Terminidů. Tentokrát obsadili hned několik planet, které budou hráči muset „osvobodit“. Změna špatného rozhodnutí přinesla více než 44 tisíc kladných recenzí během 12 hodin.
HellDivers 2
HellDivers 2
Zdroj: Playstation.com

Jedna z nejtemnějších chvil, která postihla vývojáře hry Helldivers 2, je naštěstí u konce. Společnost Sony 5. května v pozdních hodinách zcela obrátila své rozhodnutí, jež hře přineslo několik tisíc negativních recenzí. Propojení Steamu, na kterém PC platforma běží, s účtem PlayStation Network nebude nakonec potřeba. 

Po tomto velké přešlapu se vývojáři spustili další Major Order. Hráčům byl zadán další důležitý úkol pro získání medailí. Super kolonie Terminidů zamořily hned několik planet. Hráči budou mít za úkol osvobodit planety Heeth, Veld, Angel's Venture a Acamar IV, aby v časovém limitu splnili nové globální zadání.

Komunita omluvu přijala a podporuje vývojáře z Arrowhead, kteří za letošním hitem stojí. Otevřená vzpoura se tak dá uzavřít jako úspěšná. Po vlně více než 200 tisíc negativních recenzí přišel skoro ten stejný počet pozitivních reakcí za jediný den. Hráči dokonce vtipkují, že úprava recenze je dalším Major Orderem.